Ga naar de inhoud

Open Dag Skeelerbaan Teylingen

Zaterdag 6 april 2024 is iedereen van 12:00 tot 15:00 uur welkom op de skeelerbaan van de Warmondse IJs- en Skeelerclub om te komen skeeleren en kennis te maken met deze sport en onze club.

  • Wil je proberen of skeeleren iets voor jou is?
  • Wil je die mooie skeelerbaan nu wel eens met eigen ogen van dichtbij zien?
  • Wil je weten welke activiteiten de Warmondse IJs- en Skeelerclub in de zomer allemaal nog meer organiseert om je schaatsconditie op peil te houden?
  • Of heb je gewoon zin om een kopje koffie of thee te komen drinken?

Iedereen van jong tot oud, van gevorderd tot beginner, is van harte welkom om langs te komen. Kom vooral ook gezellig met het hele gezin, voor de allerjongste kinderen is er een springkussen. Er is gratis thee, koffie en limonade en tussen 13:00 en 14:00 uur worden er verse poffertjes gebakken.

Er kan tussen 12:00 en 15:00 uur vrij geskeelerd worden. Tussen 12.30 en 13.30 wordt er door trainers van de club een skeelerclinic op meerdere niveaus gegeven. Vooraf aanmelden is niet nodig. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat je om 12.30 uur klaarstaat met je skeelers aan.

De club heeft skeelers, helmen en beschermingsmateriaal te leen. Dus als je zelf geen skeelers hebt maar het wel eens wilt proberen, dan is dit je kans.

Als het skeeleren naar meer smaakt, kun je je ter plekke opgeven voor twee gratis proeflessen voor de skeelertrainingen die half april weer gaan starten.

Bij vragen kan contact worden opgenomen via skeelerbaan@wijc.nl

Programma:
12:00 – 15:00 uur – Vrij Skeeleren
12:30 – 13:30 uur – Skeelerclinics op meerdere niveaus
13:00 – 14:00 uur – Poffertjes