Meteen naar de inhoud

Landijsbaan

Activiteiten op de landijsbaan

Het terrein van de landijsbaan is in eerste instantie bedoeld om het onder water te zetten zodra de vorst in het land is.
Openstelling van de ijsbaan wordt gemeld op deze website, Facebook en Twitter.
Als de ijs- en weersomstandigheden het toelaten zijn de openingstijden: 10.00-17.00 uur en 19.00-22.00 uur. Op zondagavond is de baan gesloten.

Ook buiten het winterseizoen wordt het terrein gebruikt voor trainingen door en voor leden van de ijsclub, voor evenementen als de poldercrossloop (laatste in 2018), voor golf en voor allerlei bedrijfsevenementen, bedrijfsvoetbal, sportieve evenementen bij familiefeesten etc.

Trainen

In de zomermaanden wordt de landijsbaan op bepaalde avonden gebruikt door de trainingsgroep om te trainen, de conditie op peil te houden of de techniek verder aan te scherpen.

Poldercrossloop

De poldercrossloop was als zomerevenement een begrip in de regio. De 25e en tevens laatste Poldercrossloop werd gehouden in augustus 2018.  Deelnemers legden een parcours af waar gestreden werd om de eer, waar de conditie getest werd, maar bovenal ging het om de pret voor deelnemers en toeschouwers.
Het parcours ging over weiland, door poldersloten, er werd gezwommen en aan het slot stond de brandweer gereed om de deelnemers schoon te spuiten.

Clubhuis

Het clubhuis op de landijsbaan biedt de mogelijkheid voor een praatje, een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er toiletvoorzieningen.

Bedrijfsevenementen/Personeelsdagen

Als je iets sportiefs wilt organiseren voor personeel of relaties, dan biedt de WIJC faciliteiten op de landijsbaan en in het clubhuis waar je een toernooi, sport en spel of andere evenementen kunt organiseren. Neem voor nadere informatie contact op met het bestuur.